Yin Yang kaelaehe Draakon

17,77 

Yin ja Yang medaljoniga kaelaehe, millel draakonite kujutised.

Yin ja Yang on üks 7-st maailma kõige tähtsamast spirituaalsest sümbolist.

Yin ja yang on Vana-Hiina filosoofias kaks eri poolust, kuid terviklikkust tähistavat sümbolit.  Näiteks selleks, et mõista headust, peab tundma ka kurja. Ilma headuseta ei saaks olla ka kurjust. Selleks, et midagi saada, tuleb tal lasta minna. Sageli esindavad yin ja yang järgmisi paare: kuu ja päike, öö ja päev, naiselik ja mehelik, surm ja elu.

DRAAKONIT peetakse Feng Shuis üheks võimsamaks sümboliks. Just draakon sünnitab oma hingamisega eluloovat qi-energiat, mis annab kõigele elavale elu.

Draakon sümboliseerib võimsust, arukust ja headust ning toob ärisse edu. Hiinas peetakse pärliga draakonit imperaatori sümboliks, tema jumalikuks kaitsjaks. Draakoni kuju soovitatakse panna idasektorisse, kuid teda ei tohiks panna perekonnapea silmadest kõrgemale, vastasel korral võib draakon hakata majas domineerima.

DRAAKON (puudraakon) on 2024 aasta horoskoobi loom.

Erinevalt teistest horoskoobi loomamärkidest on ta müstiline olend, kes toob õnne, armastab suursugusust ja erilisust, aga ei ole edev. Puudraakon on loominguline, suure kujutlusvõimega ja julge.

TOOTEINFO: medaljoni läbimõõt 2,5 cm, kee pikkus 60 cm; marejal: roostevaba metall

1 laos

Jaga:
Lisainfo
Lisatud ostukorvi Vaata ostukorvi Kassa
Lisatud soovinimekirja Vaata soovinimekirja
Eemaldatud soovinimekirjast